recreatie en ontspanning


Recreatieplas Het Rutbeek

Heerlijk zwemmen in onze schone recreatieplas dat met regelmaat wordt gecontroleerd door het waterschap en de provincie Overijssel! Zonnebaden op de zonneweides? Kinderen die naar hartenlust kunnen spelen in de speeltuin of zandkastelen bouwen op het strand? Skeeleren op het nieuwe asfalt wandelpad? Wandelen, fietsen, moutainbiken of trimmen?

website: Het Rutbeek

rutbeek

Familiepretpark De Waarbeek

Zwieren en zwaaien in Twente

Niks geen angstaanjagende Booster, Breakdance of Topspin, maar juist de vrolijk stemmende Hully Gully, Calypso, Rodelbaan, Toffe Twister en antieke Zweefmolen.

De Waarbeek in de Twentse bossen is een familiepretpark waar zwieren, zwaaien centraal staan. Leuk voor (piep)jong en ouder. Ook fijn: direct naast het familiepretpark ligt het Pannekoekenhoes, waar de stevige trek kan worden gestild en de kinderen zich lekker kunnen uitleven in de indoor speeltuin.

website: De Waarbeek

Waarbeek logo

Sauna – Huize Hölterhof  Wellness Hotel & Restaurant

Het vernieuwde complex met monumentaal landhuis uit 1913 is gelegen in het buitengebied van Enschede en ligt aan de rand van het natuurgebied “Aamsveen”.

Wij bieden u naast het al bestaande en geheel vernieuwde sauna complex, nu ook een à la carte restaurant met hotel genaamd Villa Hölterhof. Heerlijk eten en genieten staan voorop bij Huize Hölterhof. U kunt een keuze maken van de menukaart of laat de keuken u verrassen met een verrassingsmenu. De bijpassende wijnen maken de culinaire beleving compleet.

website: Huize Hölterhof

logo holterhof